FCB Afirma nastavlja svoju misiju podrške mladima!

Blog - Beograd, 21 Maj 2019

Pobednička statua Young Lions Srbija 2019, dizajnirana od strane našeg kreativnog direktora Ivana Nikolića, otišla je u ruke pobedničkog para Igora Maršićevića i Ivane Knežević iz agencije Drive.

Ceremonija dodele nagrada najboljima, održana je u Hotelu Radisson Collection u Beogradu. Između velikog broja kvalitetnih radova, žiri je izabrao pobednike u okviru tri kategorije:

1. PRINT -  Vladimir Kondžulović i Ikonija Zdravković, Drive - Važno je da se čujete

2. DIGITAL - Igor Maršićević i Ivana Knežević, Drive - Jer ja tako kažem nije argument

3. MEDIA - Jovan Savić i Aleksandra Kojić, Block&Roll - Saslušajte naš glas!

Žiri u čijem su se sastavu našli eksperti iz oblasti advertajzinga imao je težak zadatak da izabere najbolje od najboljih. Kako je biti najbolji, ove godine su iskusili Igor Maršićević i Ivana Knežević sa radom Jer ja tako kažem nije argument! Oni će imati čast da predstavljaju svoju zemlju i brane njene boje u Kanu na najprestižnijem globalnom takmičenju od 17. do 21.juna.

Učesnicima i gostima manifestacije obratili su se Veran Matić, predsednik Fonda B92, Viktor Nikolić, predsednik Udruženja za tržišne komunikacije Srbije, Slavimir Stojanović, predsednik žirija, Iva Eraković, izvršna direktorka NGO Prijatelji dece Srbije kao i naša direktorka za korporativne komunikacije Maja Barać Stojanović.

"FCB Afirma je ponosna na činjenicu da je svojom podrškom i učešćem doprinela uspešnoj realizaciji projekta čiji je cilj afirmacija mladih snaga i kreativne industrije. Naša misija se nastavlja, ulaganje u mlade i struku za nas će uvek biti prioritet!", istakla je Maja.

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram