Feng šui indeks predviđa: u 2018. najbolje investirati u farmaciju!

Blog - Beograd, 05 Mart 2018

Zvanična trgovina u Aziji dobila je još jedan berzanski indeks koji se, verovali ili ne, zasniva na tradicionalnoj mističnoj veštini feng šui! 

Ugledna investiciona kuća CLSA iz Hong Konga lansirala je 24. indeks za merenje tržišnog rizika – koji se zasniva na feng šuiu! Uz pomoć ove tradicionalne istočnjačke discipline, kojoj u Aziji pripisuju mističnu moć uticaja na celokupan ljudski život – od zdravlja do finansija – CSLA je iznela zanimljiva predviđanja za predstojeću kinesku godinu psa.


- Pas predstavlja posvećenost i odanost. On je znak odbrane i zaštite – piše u izveštaju CLSA, koji je preneo list Biznis Insajder.
- Ovo je vreme kada treba biti razborit i obazriv. Preduzetnici treba da se drže svojih najvernijih klijenata, a investitorima se savetuje da ne budu preambiciozni i da dobro procene svoje mogućnosti. U kineskoj godini psa treba biti oprezan sa finansijama - naglašava se u predviđanjima CSLA za 2018 godinu.


Feng šui eksperti predvideli su takvo kretanje Hang Seng indeksa, najvažnijeg za određivanje cena na berzi u Hong Kongu, koje će dovesti do drastičnih obrta na tržištu obveznica.
- Zemljani Pas iskočiće iz štenare, baciti Vatrenog Petla nazad u kokošinjac, čime će se Hang Seng indeks dići u nebo. Posle odličnog početka, u martu će indeks krenuti da opada. Tokom leta, na tržištu neće biti pomaka. Nakon toga, Zemljani Petao i Pas će se bolje slagati te će se Hang Seng indeks vratiti u normalu – tvrde feng šui eksperti iz Hong Konga.


Što se industrije tiče, feng šui indeks savetuje ulaganje u farmaciju, a Zemljani Pas će donositi dobitke drvnoj i drvnoprerađivačkoj industriji. Ova godina je dobra godina i za telekomunikacije, internet i savremene tehnologije. Sa druge strane, kazini i saobraćaj će poslovati loše sve do oktobra.

- Investitori koji očekuju pristojnu dobit u bankarstvu i finansijama definitivno kucaju na pogrešna vrata– tvrde u CLSA.

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram