IZABRANI POBEDNICI KONKURSA „ZAŠTITA ZA SVE“

Blog - Beograd, 17 April 2019

Konkurs „Zaštita za sve“, čiji je idejni tvorac FCB Afirma, sproveden je u okviru istoimene kampanje, koju organizuju Eucerin Srbija i Fond B92, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Među stotinama pristiglih radova učitelja i đaka osnovnih škola iz cele Srbije izabrali smo najuspelije.

Na konkursu su učestvovali učitelji prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola iz cele Srbije, koji su prošli online edukaciju. Učitelji su imali zadatak da osmisle kreativni čas ili aktivnost sa svojim đacima, da edukuju svoje đake i animiraju ih da pripreme radove na temu „Dva lica sunca“.

Dvadeset škola je osvojilo UV indikatore (specijalne merače intenziteta sunčevog zračenja), pet odeljenja izlet, a jedno odeljenje očekuje opremanje učionice.

Kao pobednički izabran je rad Osnovne škole „Žarko Zrenjanin” iz Kačareva, na čelu sa učiteljicom Natašom Gligić. Rad će se nadalje koristiti u kampanji „Zaštita za sve”.

Komisija, sastavljena od predstavnika Eucerin Srbija, Fonda B92 i marketinške agencije FCB Afirma, uz stručnu podršku edukatora kampanje „Zaštita za sve", izabrala je i pet najboljih radova učitelja koji će biti nagrađeni jednodnevnim izletom za svoje odeljenje.

Na izletu će biti organizovano takmičenje koje će, dodatno, najboljem odeljenju doneti nagradu za opremanje učionice.

 

Detaljne informacije o konkursu i lista izabranih škola, odeljenja i učitelja dostupne su na sajtu www.zastitazasve.rs

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram